UA-121526289-1
Om fotografen

Mitt navn er Linda Øxnevad, en livsglad, aktiv dame som foruten å være kreativ, elsker sjokolade, alt det er prikker på, ting som har levd lenge og som har en historie, knirkete kreativ musikk (Katzenjammer, Kaizer´s Orchestra m.fl), dyr - spesielt hunder og hester. Vi har 1 hund av rasen Mops og jeg er å finne på hesteryggen hver tirsdag og andre dager anledningen byr seg. Er også veldig fasinert av papegøyer og apekatter, utrolig smarte dyr!

Naturlige Portretter ble startet i 2003. I begynnelsen fotograferte jeg hjemme i mitt eget hus, stuen ble mitt studio..
Etter ett års tid, fikk jeg tilbud om å jobbe som fotograf hos Studio Hjelm hvor jeg hadde ansvar for all babyfotografering. Jeg fotograferte også mange brudepar, ettåringer, konfirmanter, barnehager mm.

Å jobbe som fotograf er noe av det mest givende som finnes, hvor mange kan ha hobbyen sin som arbeidsplass?

Drømmen om å ha sitt eget studio har vært der så lenge som jeg har fotografert, og tiden kom hvor jeg sluttet hos Arild og startet opp igjen Naturlige Portretter. Dette har jeg ikke angret på ett sekund, og jeg går på "jobb" med glede hver dag!

Etter familien (mann og 4 barn 23, 15, 13, 12), er fotografering blitt min største lidenskap i livet.
I september 2012 fikk jeg minn mann med på laget, og vi jobber nå fullt begge to med studioet. Vi håper med dette og kunne yte enda bedre service, med å være mer tilgjengelige for dere som kunder. Arve er like glad i mennesker som meg, og elsker å leke med ungene, så jeg tror jeg har funnet min perfekte partner. Fremdeles er det jeg som fotograferer, Arve hjelper meg med alt annet.

Hvert oppdrag startes med blanke ark og et håp om ta mitt til nå beste bilde. Fotograferingen skal være lystbetont og forhåpentligvis være full av smil og latter. Jeg gjør ihvertfall det jeg kan for at dere skal få så gode bilder som mulig.

Jeg foretrekker naturlige bilder som får frem personligheten til de jeg fotograferer. Min stil er nok noe mindre posert enn tradisjonelle fotografer, men det viktigste er at du som kunde får det du ønsker. Ta gjerne kontakt om det er noe dere lurer på mtp bryllupsfotografering.